اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مهر ۱۴۰۴) معاون وزیر علوم: همه دانشجویان تعلیق شده به دانشگاه برگشتند | مشکلات احتمالی از طریق سازمان امور دانشجویی پیگیر شود متهم متواری پس از یک سال بازداشت شد | مخفی شدن دزد چاق در کولر آبی! دادستان تهران هشدار داد: برخورد سخت با انتشار اخبار کذب و برهم‌زننده امنیت روانی جامعه درمورد مکانیسم ماشه اجرای ۱۱۲ برنامه به مناسبت هفته گردشگری در خراسان رضوی عوارض خطرناک بیماری باکتریایی که شبیه سرماخوردگی است از حرم تا کوهسنگی، مشهد نقطه تلاقی زیارت و گردشگری | گزارشی از وضعیت صنعت توریسم در مشهدالرضا (ع) دستگیری یک متخلف محیط زیست در تایباد | خسارت ۱۰۰ میلیون ریالی به محیط زیست خراسان رضوی ناشی از نگهداری اجزای حیوانات خانم‌های باردار نیازی به «غذای دو نفره» ندارند صدور حکم حبس و اعدام برای اعضای شبکه چهار نفره موساد کارایی واکسن آنفلوانزا بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است حفر چاه چه زمانی جرم محسوب می‌شود و مجازات آن چیست؟ با منافذ باز پوست چه کنیم؟ | این منافذ به طور قطعی درمان می‌شوند؟ معاون وزیر راه و شهرسازی: پروژه قطار حومه‌ای مشهد - گلبهار مسیر سفر را بیش از یک ساعت کوتاه می‌کند هوای امروز مشهد باز هم «ناسالم برای گروه‌های حساس» (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) چگونگی توزیع شیر در مدارس | مناطق محروم در اولویت دریافت شیر مدرسه اسامی محصولات آرایشی غیر مجاز منتشر شد (۵ مهر ۱۴۰۴) آتش‌سوزی کنترل‌شده در فرودگاه مشهد تا ساعاتی دیگر | مردم با مشاهده دود، نگران نشوند (۵ مهر ۱۴۰۴) فاش شد: قتل خونین پیرزن سبزواری به دست داماد سنگدل طمعکار تله‌های مخفی اعتیاد در خوابگاه‌های دانشجویی هشدار نماینده وزیر بهداشت در شورای عالی سازمان نظام پرستاری: تربیت پرستاران در مراکز غیر استاندارد به سلامت مردم آسیب می‌زند تصادف مرگبار پراید با تریلی ترک در کمربندی سبزوار + تصاویر سازمان دامپزشکی کشور: گوشت‌های آلوده وارداتی از مغولستان وارد بازار نشده است رئیس قوه‌قضائیه دستورالعمل پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی ملی را صادر کرد تلف شدن ۲ قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر اصابت گلوله در آمل بلاگر وکیل‌نما بازداشت شد (۴ مهر ۱۴۰۴) تردد در آزادراه تهران- شمال و محور چالوس ممنوع شد (۴ مهر ۱۴۰۴) حرکت قطار‌ها از مشهد با تاخیر انجام می‌شود (۳ مهر ۱۴۰۴) مهار آتش سوزی در بازارچه مرزی دوغارون خراسان رضوی (۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد

  • کد خبر: ۳۳۳۵۵۵
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد
به گفته کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی همچنان تا پنجشنبه صبح روند افزایش دما در سطح استان ادامه دارد و امروز دمای مشهد به ۳۴ درجه خواهد رسید.

سارا حکمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی استان اظهار کرد: براساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، از فردا به‌تدریج بر سرعت و شدت وزش باد در سطح استان افزوده خواهد شد. در نواحی بادخیز شرق و غرب استان نیز وزش باد گاهی شدید همراه با گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا با احتمال خسارت پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: با توجه به جهت جریانات هوا و همچنین وزش باد شدید در سطح استان، انتظار می‌رود انتقال تدریجی ذرات گردوغبار در تمامی نقاط استان و مشهد مقدس منجر به کاهش کیفیت هوا شود. این شرایط به‌تناوب تا پایان هفته در استان ماندگار است.

به گفته کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی، همچنان تا پنجشنبه صبح روند افزایش دما در سطح استان ادامه دارد و در این خصوص، هشدار سطح نارنجی کیفیت هوا امروز صادر شده است.

حکمی ادامه داد: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، بین ۱۵ و ۲۸ درجه سانتی‌گراد بوده است و امروز در گرم‌ترین ساعات به ۳۴ درجه و در خنک‌ترین ساعات به ۱۸ درجه خواهد رسید. همچنین طی شبانه‌روز گذشته، فریمان با دمای ۱۰ درجه و بردسکن با ۳۶ درجه، خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->